fbpx

 

Nimensä mukaan Turvassa Kotona -palvelun ajatus on auttaa yksin asuvan henkilön asumista, antamalla turvan tunteen. Sama tunne välittyy myös henkilön omaisille tai esimerkiksi kotihoidon päivystäjille.
Palvelu ei poista tai korvaa läheisyyden tarvetta. Se paneutuu siihen tosiasiaan, että vaikka kuinka haluaisimme, emme voi olla koko aikaa läheisemme luona, vaan meillä on oma työ, perhe, harrastukset jne. jotka myös vaativat aikaamme. Edellä mainitun vuoksi huomataan hyvin pian, että aktiivisenkin ihmisen aika, jona hän voi käydä huolehtimassa läheisestään, jää päivittäin muutaman tunnin mittaiseksi. Totta on myös se, ettei joka päivä ole edes mahdollista käydä tapaamassa vaikka itse kuinka haluaisi.

Tässä kohtaa Turvassa Kotona-palvelu auttaa.Palvelu suunnitellaan jokaisen henkilökohtaisen tarpeen mukaan. Tällä tavalla järjestelmästä saadaan suurin mahdollinen hyöty. Järjestelmä perustuu langattomiin tunnistimiin (tunnistimet ovat pieniä, noin tulitikkurasian kokoisia) sekä ohjainyksikköön, jonka kautta tunnistustiedot siirretään palveluun. Palveluun siirrettyjä tietoja on mahdollista katsoa omilla tunnuksilla tietokoneen, tabletin tai kännykän avulla.

Aloitusvaiheessa kartoitamme asunnon sen pohjakuvan perusteella (riittää käsin piirretty ”summittainen” kuva), sekä tapahtumat joista haluamme saada tiedot heti esim. tekstiviestinä. Tämän perusteella suunnittelemme ratkaisun, jossa on tarvittava määrä tunnistimia ja joista saamme ne tiedot, jotka auttavat meitä päättämään onko henkilöllä kaikki hyvin.

Voimme tunnistaa liikkeen, lämpötilan, ovien ja/tai ikkunoiden avaukset ja sulkeutumiset jopa jääkaapilla käynnit.
Mahdolliset:
– kaatumiset, kun ylös ei enää päästä
– kotoa poistumiset, kun takaisin ei ole saavuttu tietyn ajan sisällä
– ulko-oven auki jättämiset
– sisätilan lämmön lasku (->seurausta esim. kun ikkuna on jätetty auki)
– liikkumiset tai liikkumatta jättämiset asunnossa
– WC:ssä tai jääkaapilla käynnit
Mikäli teillä on jokin em. ongelmista – tai vielä jokin muu – ottakaa yhteyttä, niin kerromme ratkaisun teidän tarpeeseenne.

Kuvatkaa ongelma lyhyesti, sekä mistä tapahtumista haluaisitte saada nuo hälytysviestit kännykkäänne. Lisäksi käsin piirretty pohjakuva asunnosta, johon järjestelmä on tarkoitus asentaa.

Järjestelmän tarkoitus ei ole tosiaankaan korvata sosiaalista kanssakäymistä, vaan tukea yksin asuvan kotona pärjäämistä. Kun on varmuus avun saamisesta vahinkotilanteessa, on levollinen mieli asukkaalla itsellään sekä myös läheisillä.

HINNASTO

Palvelu on kuukausimaksullinen ja sen hinnoittelu perustuu asiakkaalle toimitettavien tunnistimien lukumäärään.
Peruspaketti sisältää:
1 kpl ohjainyksikkö
1 kpl ovi- /ikkunatunnistin
2 kpl liiketunnistin
1 kpl asennus ja käyttöönotto asiakkaan luona
1 kpl käyttäjätunnuksia
30 kpl hälytysviestejä / kuukausi

Asennusmaksu on 199 euroa sisältäen arvonlisäveron

Yllä kuvatun peruspaketin kuukausihinta on 79 euroa kuukaudessa, sisältäen arvonlisäveron, kuukausimaksut alkavat seuraavan täyden kuukauden alusta. Lasku lähetetään edellisen kuukauden aikana ja sen eräpäivä on 5. päivä.
Tunnistimia voidaan asentaa enemmän joko varsinaisen asennuksen yhteydessä tai jälkeenpäin. Asennamme laitteet asiakkaan luokse siten, ettei niistä käy ilmi henkilö- ja/tai osoitetietoja.
Mikäli tunnistimia tulee enemmän, nostaa jokainen tunnistin kuukausihintaa 7 euron verran. Lisä käyttäjätunnukset maksavat 5 euroa / kpl kuukaudessa.
Hälytysasetukset muodostetaan toimittajan toimesta. Näitä voidaan muuttaa aina tarvittaessa, tällöin lähetetään pyyntö muutoksista sähköpostilla toimittajan osoitteeseen.
(Sopimus on voimassa toistaiseksi kahden kuukauden irtisanomisajalla.)
Hinta sisältää asennuksen, asennuksen purkamisen, mahdolliset huoltokäynnit sopimusaikana sekä laitetakuun ja teknisen tuen. Hinta ei sisällä asiakkaan tai muun, toimittajasta riippumattomasta syystä aiheutuneen ongelman korjaamista.